Besparing HR++ glas

Besparing HR++ glas

HR++ glas is glas dat uitstekend isoleert en daardoor kunt u besparen op uw stookkosten. Bij een woning met 20 m² glas kunt u tot maar liefst €260,- op de stookkosten besparen. De investering van HR++ glas kunt u op deze manier al binnen 10 jaar terugverdienen.

Tot €4000,- premie in Groningen

De Regeling Waardevermeerdering Woningen geeft recht op een subsidie in elf Groningse gemeenten die onderdeel zijn van het aardbevingsgebied. Als u minimaal €1.000,- schade heeft of een woning heeft gekocht na 16 januari 2014 is het mogelijk om subsidie te ontvangen voor dubbel glas en andere duurzame maatregelen. De subsidie is ook te combineren met andere regelingen. De regeling geeft recht op een premie tot €4.000,- op zonnepanelen, isolatie, de combiketel of in dit geval HR++ glas.

HR++ glas zelf plaatsen of laten plaatsen

Het plaatsen van dubbelglas kunt u zelf doen of laten doen. Wanneer u het zelf doet is er een besparing mogelijk, maar deze valt in het niet tegen de risico’s die u loopt en de tijd die u aan plaatsing besteedt. De isolatiewaarde van dit glas wordt optimaal ingezet wanneer het glas perfect wordt geplaatst. Een ervaren glaszetter weet precies hoe dit moet en maakt de kans op een ruime besparing het grootst.

Heeft u geen toereikend budget voor het laten plaatsen van HR++ glas op al uw locaties? Kies dan voor de ruimten die u het meest gebruikt. U kunt op deze manier normaal glas plaatsen in ruimten die u minder gebruikt en isolerend glas in ruimten waar u veel stookkosten aan kwijt bent.

Regeling waardevermindering gebruiken

Wilt u de regeling waardevermindering gebruiken tot €4.000,- om te besparen op het plaatsen van HR++ glas en andere energiebesparende mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan om deze regeling te gebruiken of bel op 085 – 4016599 voor meer informatie.

offerte-aanvraag