Subsidieloket SNN Regeling Waardevermeerdering per 18 maart open voor Menterwolde en H-S

Op woensdag 18 maart om 10.00 uur gaat het subsidieloket voor de Regeling Waardevermeerdering open voor inwoners van de gemeenten Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer. Via de site van de SNN kan de subsidieaanvraag ingediend worden.

Aardbevingsschade Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer

Bent u woonachtig in een van beide gemeenten, en heeft u minimaal € 1.000,- aardbevingsschade, dan kunt u in aanmerking komen voor € 4.000,- subsidie van de Regeling Waardevermeerdering. U ontvangt de subsidie als u energiebesparende maatregelen in uw woning laat uitvoeren. De hoogte van het subsidiebedrag is gelijk aan de kosten die u maakt voor de energiebesparende maatregelen, met een maximum van € 4.000,-.

Geen schade, toch subsidie

Heeft u geen schade? Dan kunt u toch subsidie ontvangen. Dit geldt voor huiseigenaren die hun woning hebben gekocht op of na 17 januari 2014. Bij een nieuwbouwwoning geldt dat de woning opgeleverd moet zijn op of na die datum.

Welke energiebesparende maatregelen vallen onder de subsidie van de Regeling Waardevermeerdering?

Onder anderen zonnepanelen, zonneboiler, isolatie, HR++ glas, HR-combiketel en warmtepomp. Voor een volledig overzicht kunt u hier terecht.

Direct offerte energiebesparende maatregelen aanvragen?

Via regeling-waardevermeerdering.nl ontvangt u een deugdelijk advies. Onze adviseurs voorzien u graag van informatie. Maakt u via deze site een afspraak, dan komen wij bij u langs voor een persoonlijk advies.

offerte-aanvraag