Warmtepomp

Warmtepomp

Wilt u graag besparen op uw stookkosten? Gebruik een warmtepomp! Een goede manier om in huis energie te besparen, is het gebruik maken van een energiezuinige warmtepomp. Deze kunt u laten installeren door de professionele vakman van uw energiebesparingsbedrijf voor Winsum en omgeving. Deze warmtepomp heeft instelmogelijkheden om uw energie in huis of bedrijf optimaal te gebruiken. De warmte van een warmtepomp wordt deels gewonnen uit natuurlijke bronnen zoals aarde of uit lucht. Een energiezuinige warmtepomp regelt op tijd de toevoer en afvoer van water in uw verwarmingsbuizen, radiatoren en door de waterleiding. Hiermee bespaart u aanzienlijk op stookkosten voor verwarming en tapwater. Uw plaatselijke energiebesparingsbedrijf is betrouwbaar en regelt voor u een scherpe prijs.

HR++ glas

Een andere manier om te besparen op stookkosten is het laten aanbrengen van HR++ glas en spouwmuurisolatie in uw woning. Dit dubbele glas van speciale samenstelling heeft een Europees kenmerk en is speciaal ontwikkeld om zonlicht zonder UV straling door te laten en warmte in huis niet te laten ontsnappen. Dit glas kan zowel zonder als met kozijnen geleverd worden. HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte in de te verwarmen ruimte blijft. HR++ glas is voorzien van een metalen filter op de ruiten, die met het blote oog nauwelijks waar te nemen is. Deze metalen laag zorgt voor de unieke thermische werking van dit glas en voor zonwering. Ook zit er tussen het dubbele glas van de ruiten geen lucht maar argon, dat nog beter isoleert. Uw energiebesparingsbedrijf voor Winsum en omgeving kan u hier meer over vertellen. Wij geven u graag advies over het plaatsen van ruiten en/of raamkozijnen met HR++ glas en kunnen het glas in uw woning of bedrijf aanbrengen.

Winsum

Woont u in Winsum en bent u geïnteresseerd in bezuiniging en besparing op uw stookkosten in uw woning? Neemt u dan contact op met uw plaatselijke energiebesparingsbedrijf. Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft, om uw woning of bedrijf in Winsum te isoleren en op maat te verwarmen. Op deze manier geeft u niet meer geld uit aan energie dan werkelijk nodig is. Deze besparing krijgt u vooral door een speciale warmtepomp te plaatsen, uw huis goed te isoleren, onder meer door het aanbrengen van HR++ glas. Voor onze klanten uit Winsum rekenen wij geen voorrijkosten. Wacht niet langer met het besparen op uw stookkosten. Neem een warmtepomp en HR++ glas en houd geld over op uw rekening. Neem vandaag nog contact op met uw energiebesparingsbedrijf in Winsum. U vindt onze contactgegevens op onze website, of vul het contactformulier hieronder in.

Snelle offerte aanvraag warmtepomp

Voor een deskundig advies vult u hieronder uw gegevens in. Binnen een werkdag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Naam

Email

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Aanvullende opmerkingen: